Adviseren en Informeren

  • Nwe wetten, regels, goede ideeën, belangrijk nieuws: bij Clubnited brengen we het naar de vereniging toe in plaats van het te laten halen. Wij zorgen met de verenigingen er voor dat informatie bereikbaar is, tijdig op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn het aanspreekpunt tussen bedrijven en de sportverenigingen. 
  • best preacties delen enz. Het delen van informatie vanuit verschillende nieuwsbrieven omtrent bv corona maatregelen of nieuwe wetten (statiegeld, WBTR). Vaak zijn zulke verandering een enorme uitdaging om goed uit te voeren, en als vereniging loop je tegen heel wat problemen en vragen aan. Zeker als kleine club is het lastig om de juiste contacten te hebben die je snel kunnen helpen. Wij willen het aanspreek punt zijn tussen de vereniging en de juiste instanties (bedrijven, overheid etc). Hierdoor is het makkelijk om op één plek al je vragen te stellen en ook op één plek al je antwoorden weer te krijgen. Veel efficiënter voor je vereniging en besparing van je tijd. 

Als branche organisatie willen wij de juiste informatie bij jouw vereniging krijgen. Er komt zoveel informatie vanuit verschillende kanalen, dat het overzicht behouden vaak lastig is. De helft van deze informatie is voor jouw vereniging vaak niet van belang. Door middel van de app willen wij alle relevante informatie op één plek bij elkaar brengen. Wij selecteren voor jouw vereniging de juiste informatie. 

  • blablabla 

 

1 ) De WBTR gaat 1 juli 2021 in werking. Wat betekent dit voor de vereniging en wat moet een vereniging doen. 

Vanuit clubnites ondersteuning bij het proces

  • HR
  • statuten
  • vragen 
  • bla

 

2) sport stimuliengfonds NOC NSF

blabla

 

 

Als Clubnited willen wij dit uitzoeken en de juiste informatie bij de vereniging brengen, zodat het bestuur alleen nog maar de keuze hoeft te maken.