We nemen werk van bestuurders uit handen en faciliteren een verbeterde gezonde en financiële positie voor de sportverenigingen. Samen brengen we sport een stap verder.

 

Verenigingen kunnen elkaar en andere deskundigen op het gebied van sport en verenigingen ontmoeten en informatie en kennis uitwisselen. Dit doen we op verschillende manieren. 

 


        Diensten

VERENIGEN

 

Dit doen we door sportverenigingen met elkaar in contact te brengen waardoor kennis en kunde kan worden gedeeld. Stel vragen aan mede bestuursleden uit de sport en kom samen tot een antwoord of leer van best practices. Dit kan zowel met verenigingen uit jouw eigen sport, maar ook met verenigingen van andere sporten. Daarnaast zoeken wij nuttige en interessante informatie en delen dit in het platform. Op die manier blijf je makkelijk op de hoogte. Klik hier voor meer informatie over het platform


GELD BESPAREN

 

Waar kunnen we als sportvereniging zelf of samen geld besparen. Wij bundelen de vraag vanuit de verenigingen en gaan op zoek naar een oplossing. Iedere club is vrij om zich aan te sluiten waar gewenst.  Wij sluiten geen contracten en maken ook geen afspraken namens de verenigingen. Wij bundelen slechts de vraag en proberen de optimale oplossing met jullie te vinden. Elke vereniging kan zelf kiezen waar wel/niet aan deelgenomen wordt. Dit staat los van het lidmaatschap voor het platform.


NIEUWE GELDSTROMEN

 

Ook de sportvereniging heeft behoefte aan nieuwe geldstromen, zeker na afgelopen jaar. Wij zoeken naar verschillende oplossingen om dit te bewerkstelligen. Bij een lidmaatschap is een vereniging niet verplicht hier aan deel te nemen. Dit zijn diensten die los kunnen worden afgenomen. Wij zijn achter de schermen druk bezig om deze nieuwe geldstromen te introduceren. Hou onze LinkedIn groep en de app dus goed in de gaten. 

 


Maatschappelijk doel 

 

Naast bovenstaande diensten voor de sportverenigingen willen we ook graag dat de Sport zich als collectief inzet om alle kinderen de kans te geven om te sporten.  Clubnited wil zich dan ook samen met het collectief hier voor inzetten. Wij vragen hiervoor geen geld van de vereniging, maar wel een kleine inspanning. Klik hier voor meer informatie.