Vinden van de juiste professional


Heb je een openstaande vacature voor een sportprofessional? Wij bieden uitgebreide ondersteuning:

  • Opstellen van je vacature: Wij helpen je bij het formuleren van een aantrekkelijke en heldere vacature.
  • Promotie van je vacature: Clubnited heeft een groot netwerk binnen de sportprofessionals. Door je vacature op onze kanalen te plaatsen, vergroten we de zichtbaarheid binnen jouw doelgroep.
  • Volledige werving en selectie: Wij staan klaar om je te assisteren gedurende het gehele proces, van het vinden van geschikte kandidaten tot de uiteindelijke selectie.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wij helpen u met het maken van de juiste vacature tekst. Het opstellen van de juiste vacature tekst is essentieel voor het vinden van de juiste professional. Vul het formulier in en wij stellen uw vacature tekst op naar aanleiding van uw informatie en wensen. Kosten voor het opstellen van uw vacature tekst zijn éénmalig €140.

 

 

 

 

Plaats mijn vacature in Clubnited app, Clubnited Linkedin groep en op de Clubnited website . De vacature blijft maximaal 6 maanden online

 

U kunt uw vacature plaatsen binnen ons netwerk van sport professionals.  Vul het  formulier in en upload uw vacaturetekst en wij plaatsen uw vacature binnen onze Clubnited app, en op onze website. Op deze manier is uw vacature zichtbaar voor alle onze app leden en ons netwerk van sport professionals.  U ontvangt de sollicitaties op het door u gewenste e-mailadres. Kosten voor het plaatsen van uw vacature zijn € 90 per vacature per 6 maanden.

 

 

Ondersteuning of advies nodig bij uw  werving & selecties proces? Wij helpen u graag verder

 

Nadat de vacature tekst is opgesteld en geplaatst begint het wervings-en selectieproces.  Clubnited kan u hierin op verschillende manieren ondersteunen. Denk aan het afhandelen van sollicitaties, het voeren van ( eerste) sollicitatie gesprekken, aanname proces, advies en vastlegging van de juiste contractuele samenwerking met de sport professional en een soepele start voor beide partijen. Daarnaast kan Clubnited namens u op zoek gaan naar de juiste professional.

Eenmalig € 140

€90 per keer 6 maanden

Prijs afhankelijk van hulpvraag