Het clubnited platform: Verbinden, ontwikkelen en ondersteunen

Ons platform is ontworpen om jou als professional de tools en informatie te bieden die je nodig hebt je te laten groeien als Professional in de sport en om de verbinding tussen professionals te versterken. 

Uitwisseling tussen professionals in de app

Het leren kennen van gelijkgestemden en de uitwisseling tussen professionals wordt ondersteund door het Clubnited platform:

  • Op relevante gebieden kun je groepschats starten. Deze chats kunnen worden gelabeld op specifieke onderwerpen, zodat iedereen kan kiezen bij welk label hij/zij wil aansluiten. Daarnaast kan je via jouw persoonlijke inbox gemakkelijk in contact komen met andere professionals.
  • Als je op zoek bent naar een specifieke persoon om mee in contact te komen, kan je eenvoudig zoeken in ons 'Smoelenboek', een contactenlijst met alle sportondersteuners die deel uitmaken van ons netwerk.
  • Door middel van Polls kunnen er gemakkelijk meningen bevraagd worden of ontdekt worden wat er leeft bij de sportprofessionals

Kennisdelen vanuit Clubnited

Kennisdeling is de kern van Clubnited. Wij zorgen ervoor dat essentieel nieuws uit de sportwereld rechtstreeks bij jou terechtkomt. Daarnaast bieden we achtergrondartikelen over cruciale inhoudelijke onderwerpen die van belang zijn voor de sportsector, en materiaal dat jou als professional kan helpen groeien in je werk. Bovendien herbergt onze kennisbank uitgebreide informatie over diverse belangrijke thema's, zoals duurzaamheid en juridische zaken.

Online en offline kennis delen en kennismaken

 

Naast de functionaliteiten van de app zelf. vinden ook regelmatig (online) activiteiten plaats waar ook kennis uitgewisseld wordt. Bijvoorbeeld:

  • Intervisies met andere professionals
  • Online gespreksrondes mbt een bepaald thema
  • Een koffiebreak sessie waarin je in korte tijd over een bepaald thema geïnformeerd wordt
  • Uitgebreidere sessies waar dieper op een thema wordt ingegaan

Een kleine inkijk

Onderstaande video geeft je een inkijk in hoe het platform er uit ziet.

Doe je mee?