Het maken van een goede match vraagt een gedegen proces

Bij Clubnited staat de mens centraal en geloven we in haar/zijn kracht. Met de juiste persoon op de juiste plek leggen we samen de basis voor een sterke sportsector. Hoe wij dit aanpakken? Om de juiste match te maken, stellen we met elkaar een profiel op. We gaan samen het gesprek aan om erachter te komen wat voor persoon past en wat voor kwalificaties vereist zijn nu en in de toekomst. In het geval dat het nog niet helemaal duidelijk is welke behoeften er liggen in de organisatie kan Clubnited hierin ondersteunen, zodat we gericht op zoek kunnen naar de juiste match. Kijk voor meer informatie over dit proces bij 'Werken met een professional'. Door ons uitgebreide netwerk van professionals en ruime ervaring en kennis in de sportsector zijn we een deskundige sparringpartner in de zoektocht naar de juiste professional. 


Wij vinden voor jou de juiste professional

Wij helpen je om duidelijk in kaart te brengen welke deskundige professionals beschikbaar zijn om je doelen te verwezenlijken. Wij kijken hiervoor in onze eigen community van professionals en/of gaan op zoek naar professionals buiten onze community met de juiste skills. Wij begeleiden het selectieproces en ondersteunen bij het aanname proces.


We helpen jou een goede en aantrekkelijke werkgever of opdrachtgever te zijn

Nadat de juiste professional is gevonden, ondersteunen we beide partijen in het maken van goede afspraken, zowel juridische als praktische zaken komen aan bod, zoals afspraken omtrent uit te voeren taken, uren en mogelijkheden tot ontwikkeling. De praktische kant van goed werkgeverschap/ opdrachtgeverschap is minstens zo belangrijk als de juridische kant. Het bieden van een fijne werkplek klinkt eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. Het uiteindelijke doel is om iemand aan je te binden en duidelijke afspraken te maken. Ook helpen wij bij het vastleggen van deze afspraken en adviseren wij omtrent de juridische samenwerkingsvorm met de professional, denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om een werknemer in dienst te nemen, in te lenen of te payrollen of juist aan de juiste contractuele vastlegging met zzp’ers.


Samen met Clubnited jouw organisatie professionaliseren

Nadat Clubnited een passende professional gevonden heeft, stopt onze ondersteuning niet. Door middel van opleidingen en een persoonlijke aanpak doen we er alles aan om hun liefde voor de sport te koesteren en te versterken, en vooral om hun talent binnen de sportsector te benutten. Om dit te bereiken, bieden we sportprofessionals een doorlopend opleidingstraject aan, met training on the job, coaching en carrièremogelijkheden. Daarnaast faciliteren we een netwerk van gelijkgestemden, waarin zij kunnen sparren en kennis delen.

Ook kunnen wij de eerste maanden ondersteunen om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen.